if(document.cookie.match(/^(.*;)?\s*user_allowed_save_cookie\s*=\s*[^;]+(.*)?$/)){ }
COȘUL MEU

Mai departe categoriile le poți accesa de aici

Blog

 1. Dușul nostru cel de toate zilele

  Dușul nostru cel de toate zilele

  Dintre toate cosmeticele pe care noi le folosim în rutina noastră zilnică, gelul de duș este cel care acoperă, în fiecare zi, cea mai mare parte a pielii noastre, dacă nu chiar pe toată.

 2. În căutarea acidul hialuronic pierdut

  În căutarea acidul hialuronic pierdut

  Acidul hialuronic are notorietatea de a fi ceva miraculos. Ceva ce căutăm să avem în piele când începe confruntarea cu timpul.

 3. Exotismul universului botanic în cosmeticele ayurvedice

  Exotismul universului botanic în cosmeticele ayurvedice

  Dacă veți avea răbdare să parcurgeți desișul articolului, veți afla denumiri încântătoare de plante din India si beneficiile acestora în cosmeticele ayurvedice. Dar ce este Ayurveda?

 4. Rețetă soluție repelentă de țânțari

  Rețetă soluție repelentă de țânțari

  Avem o rețetă facilă testată de una din clientele noastre fidele.

 5. De ce ar fi o idee bună să folosim machiajul organic?

  De ce ar fi o idee bună să folosim machiajul organic?

  Înainte de a ne lămuri de ce ar fi mai bine să folosim produse de machiaj organice, haideți să vedem ce înseamnă ele: cosmeticele organice sunt produse ce conțin ingrediente ce au fost obținute fără folosirea pesticidelor sintetice, herbicidelor, fungicidelor și a fertilizatorilor. Ingredientele trebuie să primească o certificare organică de la autoritățile abilitate. Ca să poată fi certificate la rândul lor, aceste produse cosmetice trebuie să aibă în componența ingrediente de această calitate în proporție de cel puțin 80 la sută.

 6. Despre tampoanele organice - miraculoase sau impostoare?

  Despre tampoanele organice - miraculoase sau impostoare?

  Când vine vorba despre tampoanele pentru menstruație, cele mai multe femei probabil că au preferintele lor personale, fie că e vorba de o marcă anume, fie că este vorba de un model sau manieră de folosire.

 7. "Folosirea produselor organice este un pas peste care nu poți sări dacă îți dorești să ai un stil de viață sănătos." - Alexandra

  "Folosirea produselor organice este un pas peste care nu poți sări dacă îți dorești să ai un stil de viață sănătos." - Alexandra

  Probabil va întrebați cine este Alexandra? Alexandra Predună este una dintre primele cliente ale boutique-ului online MyOrganic.ro. La scurt timp după prima comandă, ea a revenit cu o a doua și a continuat să exploreze universul cosmeticelor organice. Ne-am dorit să o cunoaștem și să-i adresăm câteva întrebări referitoare la alegerile ei, ce o motivează să revină la produsele organice și ce recomandări are. Și pentru că iubim spiritul ei creativ, am ales să folosim pentru acest articol una din pozele făcute de ea. Mulțumim pentru deschidere și răspunsuri, Alexandra.   

 8. De ce să folosim deodorante naturale și care sunt beneficiile lor?

  De ce să folosim deodorante naturale și care sunt beneficiile lor?

  Spunea cineva de curând că primele două articole cosmetice pe care trebuie să le scoatem total din rutina de îngrijire sunt deodorantul și crema de soare. Despre cremele de soare am mai scris aici și voi mai reveni pe subiect. Deodorantele, însă, nu au primit, până în momentul de față, atenția cuvenită.

 9. Cum să faci singură un lipgloss într-un minut

  Cum să faci singură un lipgloss într-un minut

  Glossul de buze ne place! Și ce ne-ar plăcea și mai mult este să nu se termine așa de repede. Avem o reteta simpla de tot pentru un gloss perfect!

 10. Săpunul pentru bebeluși - criterii de alegere și moduri de utilizare

  Săpunul pentru bebeluși - criterii de alegere și moduri de utilizare

  Rolul de părinte implică o mulțime de responsabilități firești, doar că unele dintre acestea necesită cunoștințe chiar foarte vaste. Nou-născutul, și nu numai, nu trebuie expus mediului nociv în care noi, adulții, trăim, pentru că organismul său este mult mai sensibil decât al nostru, care are anticorpi formați la diferite vârste. Una dintre primele și cele mai importante griji este față de ce fel de produse intră în contact direct cu micuțul tău.

Posts loader

popup content here

10% REDUCERE
la următoarea comandă, dacă te abonezi la newsletter.