• Boutique-ul tău de cosmetice bio
  • (Luni - Vineri 1000-1700)
  • (L - V 1000-1700)
  • 0754 629 632
COȘUL MEU
Livrare GRATIS de la 149 lei sau 12 lei în București, 17.5 lei în țară | 40 pct. la plata cu card (ptr. clienții logați)

Accesează toate categoriile din meniu

Arhive Lunare: Iunie 2018

  1. Despre tampoanele organice - miraculoase sau impostoare?

    Despre tampoanele organice - miraculoase sau impostoare?

    Când vine vorba despre tampoanele pentru menstruație, cele mai multe femei probabil că au preferintele lor personale, fie că e vorba de o marcă anume, fie că este vorba de un model sau manieră de folosire.

  2. "Folosirea produselor organice este un pas peste care nu poți sări dacă îți dorești să ai un stil de viață sănătos." - Alexandra

    "Folosirea produselor organice este un pas peste care nu poți sări dacă îți dorești să ai un stil de viață sănătos." - Alexandra

    Probabil va întrebați cine este Alexandra? Alexandra Predună este una dintre primele cliente ale boutique-ului online MyOrganic.ro. La scurt timp după prima comandă, ea a revenit cu o a doua și a continuat să exploreze universul cosmeticelor organice. Ne-am dorit să o cunoaștem și să-i adresăm câteva întrebări referitoare la alegerile ei, ce o motivează să revină la produsele organice și ce recomandări are. Și pentru că iubim spiritul ei creativ, am ales să folosim pentru acest articol una din pozele făcute de ea. Mulțumim pentru deschidere și răspunsuri, Alexandra.   

  3. De ce să folosim deodorante bio și care sunt beneficiile lor?

    De ce să folosim deodorante bio și care sunt beneficiile lor?

    Spunea cineva de curând că primele două articole cosmetice pe care trebuie să le scoatem total din rutina de îngrijire sunt deodorantul și crema de soare. Despre cremele de soare am mai scris aici și voi mai reveni pe subiect. Deodorantele, însă, nu au primit, până în momentul de față, atenția cuvenită.

  4. Cum să faci singură un lipgloss într-un minut

    Cum să faci singură un lipgloss într-un minut

    Glossul de buze ne place! Și ce ne-ar plăcea și mai mult este să nu se termine așa de repede. Avem o reteta simpla de tot pentru un gloss perfect!

  5. Săpunul pentru bebeluși - criterii de alegere și moduri de utilizare

    Săpunul pentru bebeluși - criterii de alegere și moduri de utilizare

    Rolul de părinte implică o mulțime de responsabilități firești, doar că unele dintre acestea necesită cunoștințe chiar foarte vaste. Nou-născutul, și nu numai, nu trebuie expus mediului nociv în care noi, adulții, trăim, pentru că organismul său este mult mai sensibil decât al nostru, care are anticorpi formați la diferite vârste. Una dintre primele și cele mai importante griji este față de ce fel de produse intră în contact direct cu micuțul tău.

  6. Amici sau inamici? Azi vorbim despre TOLUEN aka benzen, toluol, metilbenzen, fenilmetan.

    Amici sau inamici? Azi vorbim despre TOLUEN aka benzen, toluol, metilbenzen, fenilmetan.

    Îl găsești în engleză Toluene, benzene, toluol, methylbenzene, phenylmethane.

  7. Ceea ce nu știam despre parfumul din produsele cosmetice

    Ceea ce nu știam despre parfumul din produsele cosmetice

    Aromele sunt esentiale in viata noastra. De cate ori nu am respins sau am ales sa cumparam un produs in functie de mirosul lui? 

  8. Amici sau inamici? Azi îl descoasem pe Domnul Bronopol.

    Amici sau inamici? Azi îl descoasem pe Domnul Bronopol.

    Îl mai găsești sub denumirea 2-bromo-2-nitropropane-1,3-diol.

  9. Uleiurile organice

    Uleiurile organice

    In prezent avem la dispozitie o gama larga de unturi si uleiuri vegetale, naturale sau organice. Pot veni in forma lichida sau solida, acestea din urma devenind lichide in contact cu temperatura corpului. Uleiurile vegetale au o structura moleculara delicata, astfel incat patrund mai usor in piele, fara sa obtureze porii.

popup content here