• Boutique-ul tău de cosmetice bio
  • (Luni - Vineri 1000-1700)
  • (L - V 1000-1700)
  • 0754 629 632
COȘUL MEU
Livrare GRATIS de la 149 lei sau 12 lei în București, 17.5 lei în țară | 40 pct. la plata cu card (ptr. clienții logați)

Accesează toate categoriile din meniu

Arhive Lunare: Noiembrie 2018

  1. Unghiile tale vor sa îți spună ceva – Cum descifrezi mesajele?

    Unghiile tale vor sa îți spună ceva – Cum descifrezi mesajele?

    Aspectul unghiilor noastre se modifică uneori în funcție de stilul de viață pe care îl avem. Cel mai frecvent, acestea încep să se exfolieze, să se subțieze sau să se pigmenteze? De ce?

  2. Tot ce ai vrut să știi despre pasta de dinți (dar ți-a fost teamă să întrebi)

    Tot ce ai vrut să știi despre pasta de dinți (dar ți-a fost teamă să întrebi)

    Îngrijirea danturii începe la câteva luni după naștere, la primele semne de apariție a dinților bebelușului. Oferta de produse este enormă, așadar cum să alegi ceva sănatos și potrivit pentru tine și copilul tău?

    Sunt câteva ingrediente ce apar cu recurența în componența pastelor de dinți pe care e bine să le evităm complet când alegem acest produs pentru copiii noștri. Uite ce trebuie să urmăriți din lista de ingrediente.

    Începând cu apariția primilor dinți până la vârsta de 3 ani, copii nu ar trebui să folosească pasta de dinți cu fluor,  chiar deloc. După această vârstă, pasta de dinți pe care ei o folosesc nu trebuie să despășească dimensiunea unui bob de mazăre la o spălare.

    Fluorul este folosit în pasta de dinți clasică pe motivul eficienței în combaterea apariției cariilor, însă părerile sunt împarțite referitor la acest lucru. Din păcate, ca

  3. Slow beauty - frumusețea ta în ritmul vieții trăite pe îndelete

    Slow beauty - frumusețea ta în ritmul vieții trăite pe îndelete

    Graba a ajuns să fie caracteristica definitorie a vieții de adult, trecem prin etape, relații, senzații cu viteză, alergând spre o destinație neclară. Graba și nevoia de noutate sunt pentru mulți un deziderat, un modus vivendi pe fugă, fără răgaz. Zicea un englez cândva :“Stop and smell the roses!”

  4. O rețetă rapidă și eficientă de pastă de dinți cu ulei organic de cocos

    O rețetă rapidă și eficientă de pastă de dinți cu ulei organic de cocos

    Vreau să vă povestesc despre o rețetă pe cât de simplă, pe atât de eficientă, de pastă de dinți.

popup content here