• Boutique-ul tău de cosmetice bio
  • (Luni - Vineri 1000-1700)
  • (L - V 1000-1700)
  • 0754 629 632
COȘUL MEU
Livrare GRATIS de la 149 lei sau 12 lei în București, 17.5 lei în țară | 40 pct. la plata cu card (ptr. clienții logați)

Accesează toate categoriile din meniu

Arhive Lunare: Ianuarie 2019

  1. Focus: zona de contur a ochilor

    Focus: zona de contur a ochilor

    Zona  din jurul ochilor este pielea cea mai subțire și delicată de pe  toata fața, este expusă zilnic unei presiuni constante, așadar este primul loc apar urmele de oboseală sau ale trecerii timpului.  Această zonă specială nu conține glande sebacee, fibre de elastină sau colagen și este întinsă în toate direcțiile de nu mai mult sau mai puțin de 22 de mușchi!

  2. Machiajul organic la adolescente

    Machiajul organic la adolescente

    Perioada adolescenței este una destul de dificilă, am trecut cu toții prin ea și nu putem spune că ne lipsește :). Tranziția de la copilărie la maturitate are câteva efecte neplăcute asupra tenului adolescentelor, pe care acestea încearcă, cel mai frecvent, să le mascheze.

  3. De vorbă despre cosmetice organice la TVR

    De vorbă despre cosmetice organice la TVR

    Echipa MyOrganic a fost invitată în emisiunea "Un doctor pentru Dumneavoastra" de la TVR din data de 19.12.2018, unde a vorbit despre cosmeticele organice și impactul pe care acestea îl au asupra sănătății noastre și a mediului înconjurător. În video-ul atașat, intre minutele 00.00 si 4.40, puteți urmari intervenția MyOrganic pe acest subiect.

    "Nu suntem de speciaitate cu siguranță, suntem utilizatorul uzual, mergem în magazin, întoarcem un produs, ne uităm pe spate și cel mai probabil nu știm să citim și nu înțelegem nimic din acele denumiri extrem de lungi. Poate un indiciu ar fi să evităm acele denumiri care au în conținut metil, propil, izopropil, sulfați. Sufatii apar la rândul lor sub diferite denumiri: poate să fie sodium laureate sulfate sau SLS

  4. Când vine momentul ca detergenții din casa ta să devină ecologici

    Când vine momentul ca detergenții din casa ta să devină ecologici

    Casele noastre intră tot timpul în contact cu detergenți. Avem un detergent pentru geamuri, unul pentru parchet, câte unul pentru rufe, vase, gresie, aragaz, chiuvetă, toaletă și încă alte câteva la care nu m-am gândit încă. Folosim detergenți de când ne-am săturat de săpunul de casă, oțet, spirt și leșie, generații și generații de oameni care și-au curățat casele cum au putut ei mai bine. 

popup content here