• Boutique-ul tău de cosmetice bio
 • (Luni - Vineri 1000-1700)
 • (L - V 1000-1700)
 • 0754 629 632
COȘUL MEU
Livrare GRATIS de la 149 lei sau 12 lei în București, 17.5 lei în țară | 40 pct. la plata cu card (ptr. clienții logați)

Accesează toate categoriile din meniu

Arhive Lunare: Martie 2019

 1. Decodarea ojelor 3,5,7 free

  Decodarea ojelor 3,5,7 free

  Unele din voi ar putea considera că lacul de unghii este unul dintre cele mai inofensive produse cosmetice, atâta timp cât nu intră în contact cu pielea sau părul. Însă unghiile sunt permeabile, așa că toate substanțele din ojă ajung în sistemul nostru. Adevărul este că e imposibil încă să fie produsă o oja exclusiv naturală . Însă sunt atâtea substanțe nocive din componența acestora pe care din ce mai mulți producători nu le mai folosesc. Și pentru că nu le mai folosesc, își eticheteaza lacurile de unghii cu textul "3 free","5 free","7 free","8 free". 

  Ce înseamnă aceste cifre?

 2. Cum îți îngrijești corpul după naștere?

  Cum îți îngrijești corpul după naștere?


  Perioada imediat ulterioară nașterii aduce cu sine multe schimbări în viața unei proaspete mame. Perioada lăuziei, debutul și instalarea lactației, pielea care a fost foarte solicitată de pe abdomen, căderea părului, acestea sunt noutăți din această viață pe care ai început-o împreună cu bebelușul tău.

 3. Dermatita atopică la bebeluși și copii

  Dermatita atopică la bebeluși și copii

  Termenul de "dermatita atopică" este foarte des întâlnit în vocabularul mamicilor de bebeluși, poate la fel de des ca termenul "colici". Dermatologii vă vor confirma faptul că nu veți putea ști din timp dacă bebeulșul va arăta semne de dermatită atopică. Dar ce putem face totuși când pe pielea lor sensibilă apar primele semne?

 4. Pe ce ne putem baza? Fond de ten, BB Cream, CC Cream, DD Cream sau fluid nuanțator?

  Pe ce ne putem baza? Fond de ten, BB Cream, CC Cream, DD Cream sau fluid nuanțator?

  La baza piramidei machiajului se găsește acest produs indispensabil care este denumit fond de ten. Este asemănător pânzei de pictură, o suprafață impecabilă, imaculată, pe care poți elabora o pictură.
  Alături de el stau alte câteva produse care sunt asemănatoare, dar fiecare cu anumite particularități: fluidul nuanțator, BB-cream, CC-cream, DD-Cream. Care sunt proprietățile fiecăruia? Dar pro și contra în utilizarea acestora?

popup content here