De ce să preferi ceara de zahăr organic pentru epilat?

Epilare cu ceara clasică vs ceara de zahăr

Pentru că ambele tehnici smulg firul de păr din foliculul din care crește, par două tehnici asemănătoare, însă între ele sunt câteva diferențe pe baza cărora clienții își aleg preferata.
Despre ceara clasică nu urmează sa detaliez, fiind o metodă extrem de eficientă și de uzuală de a îndepărta părul pentru clienții din România. Ceara de zahăr însă nu a avut atât de mult timp să își facă cunoscute beneficiile.

Atât epilarea cu ceara de albine clasică cât și cu cea de zahăr sunt de preferat rasului cu lama sau folosirii cremei pentru îndepărtarea părului. Dar ceara de zahăr are niste avantaje față de cea clasică.

- ceara de zahăr nu este fierbinte, este la temperatura camerei

- firul de păr se smulge în direcția naturala de creștere a acestuia, asadar, ne doare mai puțin

- ceara de zahăr lasă pielea mai puțin iritată decît cea clasică, fiindca nu trage după ea și stratul subțire de protecție a pielii

- ceara de  zahăr este mai moale și este solubilă în apă, poate fi foarte ușor îndepărtată de pe piele sau de pe textile (cea clasică este foarte greu de scos de pe haine)

- ceara de zahăr conține ingrediente naturale sau chiar organice și este foarte prietenoasă cu pielea sensibilă (zahăr, apă, zeamă de lămâie)

- este recomandat în primul rând în zonele delicate și mai predispuse durerii cauzate de epilare ca înghinalul si axialul.

Pe MyOrganic găsiți produse pentru epilarea acasă cu ceară din zahăr organic, pe care le puteți încerca oricând. Așteptăm părerile voastre despre ele!


https://www.byrdie.com/sugaring-vs-waxing
http://www.elitespagroup.com/2018/09/27/sugaring-vs-waxing/
https://medicinemamasapothecary.com/blogs/news/16246401-6-advantages-of-sugar-waxing-sugaring