Gama completă de îngrijire corporală Barbapapa pentru bebeluși și copii

Rutina îngrijirii unui bebeluș este o treabă complexă.

Deși ființa lui nu cântărește mai mult de 3-4 kilograme, regia din spatele aceste îngrijiri este invizibil orchestrată de către o mămică interesată zi-lumină de sănătatea și starea de bine a bebelușului. Cele care au trecut deja prin această perioadă, rețin faptul că alegerea produselor cosmetice potrivite pentru un nou-născut nu se face printr-o decizie de moment. Mămicile se documentează, citesc review-uri, întreabă alte mămici, compară produsele, testează. Criteriul principal după care o mămică se ghidează atunci când se hotărăște să cumpere produse cosmetice pentru îngrijirea bebelușilor este puritatea compoziției. Știm cu toții cât de departe pot să meargă descrierile atractive de promovare a oricărui fel de produs. Am observat din experiență că atunci când o etichetă conține o listă lungă de ingrediente pe care le pronunțăm cu dificultate din cauza termenilor cu denumire chimică complicată, acel produs nu este pur. De asemenea, un alt criteriu pe care o mămică își va baza alegerea este ca proveniența ingredientelor active să fie naturală.

MyOrganic a adus în România, cu multă bucurie, o gamă bio completă pentru îngrijirea nou-născuților și a copiilor. Produsele cosmetice din gama Barbapapa sunt certificate conform standardului Cosmos Organic de către Icea, una dintre autoritățile europene de certificare fără de care produsele de acest gen nu pot fi numite organice sau bio. Gama cosmetică Barbapapa conține șampon, gel cremos pentru băiță, gel dermo protector, ulei pentru relaxare, cremă de corp, cremă protectivă pentru iritații de scutec, cărora li se adaugă doi detergenți delicați - soluție de curățat biberoanele și detergent delicat pentru hainele bebelușilor, și un repelent de țânțari. Acest ultim produs este recomandat copiilor cu vârsta de peste 2 ani, însă toate celelalte 8 produse pot fi folosite cu încredere pentru rutina de îngrijire a nou născutului încă din prima zi.

Toate cele 6 produse din această gamă cosmetică Barbapapa conțin ingrediente de proveniență naturală în proporție de 98-100%, lucru de luat în calcul în comparație cu compoziția majorității produselor de îngrijirea a bebelușilor disponibile în magazine. Din toate aceste ingrediente de proveniență naturală, proporția celor organice variază între 10 și 65%. Acum gândiți-vă la pielea delicată și sensibilă a unui nou-născut, atât de predispusă iritațiilor, alergiilor. Mămicile bine documentate nu au liniște până nu găsesc acel produs pe care îl consideră sigur pentru pielea delicată a bebelușilor lor, un produs în totalitate natural, fără parabeni, SLS/SLES, organisme modificate genetic, coloranți, testate clinic pentru Nichel, Crom și Cobalt. Toate aceste calități ale produselor Barbabapa nu sunt doar afirmații ale producătorului, ci, foarte important - proveniența ingredientelor și procesul de fabricație sunt certificate de către una dintre cele mai importante organizații independente din Europa în materie de cosmetice bio/organice ICEA conform standardului Cosmos Organic.

Gama se prezintă în flacoane din plastic reciclabil și ambalaje de carton pe care producătorii le-au ilustrat foarte simpatic cu întreaga familie Barbapapa. Acesta este un personaj îndrăgit franțuzesc dintr-o carte pentru copii din anii '70, care ulterior a fost ecranizată într-un serial animat. Barbapapa înseamnă vată pe băț, la fel cum arată și tatăl acestei familii numeroase și foarte pricepute la îngrijirea bebelușilor de om.

Gama Barbapapa este prezentă pentru prima dată în România și momentan va fi disponibilă exclusiv în magazinul online MyOrganic.ro începând cu data 01.10.2019.

Barbapapa - tot ce ai nevoie pentru îngrijirea bebelușului tău, încă din prima zi!