Machiajul organic la adolescente

Perioada adolescenței este una destul de dificilă, am trecut cu toții prin ea și nu putem spune că ne lipsește :). Tranziția de la copilărie la maturitate are câteva efecte neplăcute asupra tenului adolescentelor, pe care acestea încearcă, cel mai frecvent, să le mascheze.

Doar gîndul la ce și cîte produse am folosit pentru a acoperi acneea în perioada adolescenței mă face sa ma încrunt de neplăcere, iar încruntatul nu este o activitate recomandată pentru o femeie de peste 35 de ani, orice dermatolog vă poate confirma asta!

Revenind la cosmeticele noastre organice, putem spune cu mâna pe inimă că cea mai mare eroare pe care și noi am facut-o la rândul nostru în adolescență a fost folosirea unei cantitați foarte mari de fond de ten cu acoperire mare și a pudrei. Încercând să ascundem imperfecțiunile tenului, efectul este exact opus celui scontat: porii se acoperă, pielea nu respiră, acneea nu se vindecă, nu se cicatrizează și mai rău, se perpetuează.

Alegeți pentru adolescente creme organice pentru tratarea si prevenirea acneei și eventual un bb cream cu acoperire ușoară.