Pielea noastră cea de toate anotimpurile

Iarna care tocmai a început aduce cu sine neplăceri pentru zonele feței și ale corpului ce rămîn expuse frigului și vîntului.

Este momentul perfect să vă înarmați cu niște produse pentru protecția împotriva temperaturilor scăzute, a vântului și, cine știe, poate chiar a soarelui de la munte.

1-      Balsamul de buze: absolut necesar în anotimpul  răcoros. Ingredientele benefice pe care să le căutați etichete sunt untul de shea, aloe vera, acidul hialuronic, miere, gălbenele, uleiul de cocos, jojoba și prune.

2-      Crema pentru protecția tenului- cu cât sunt mai nutritivă, cu atât mai bine. Căutați produse concentrate, care conțin o cantitate mică de apă.  Acele produsele creeaza o peliculă de apă care în contact cu gerul, exact, ingheață! Atunci ai senzația că pielea ta este ca o mască criogenată pe care nu mai știi cum să o dezgheți.

3-      Cremă reparatoare pentru mâini- Iarna este inamicul declarat al pielii de pe mâini. Acestea se crapă, se descuamează, se înroșesc dacă nu sunt tratate cu grijă. Puteți chiar să le acoperiți cu un unt hrănitor (shea, cocos) și să le țineți câteva zeci de minute în niște mănuși speciale care să grăbească termic intrarea substanțelor hrănitoare în piele.

Alegeți înțelept produse cu ingrediente naturale și certificate, pielea voastră va fi mult mai fericită!