Produse de îngrijire organice pe platforma MyOrganic.ro

Interesul consumatorului român pentru produsele de îngrijire organice a crescut, dar piața din România nu ține pasul cu cerințele celor care își doresc produse naturale, cu ingrediente tradiționale și arome naturale. Platforma MyOrganic.ro vine în întâmpinarea acestei nevoi cu o ofertă de produse organice, la prețuri competitive, certificate din punct de vedere al calității. Produsele selecționate nu conțin adaosuri de sinteză și provin din plante crescute fără pesticide, fertilizatori, ori din organisme modificate genetic.

Sursă: https://modernbuyer.ro/produse-de-ingrijire-organice-pe-platforma-myorganic-ro/

Vânzările online au crescut semnificativ în ultimii 2-3 ani, deși preferința consumatorilor români înclină încă spre cumpărarea produselor cosmetice clasice din magazinele mari de retail, urmate de farmacii și saloane de înfrumusețare.

Deși producătorii români au produse competitive ca preț și calitate, comparative cu cele produse la nivel internațional, o mare parte din cosmeticele organice prezente pe piața autohtonă sunt de produse de import. MyOrganic.ro își propune să identifice și să atragă cât mai mulți producători români cu game de produse curate, naturale, organice și benefice pentru organism.

Îngrijirea pielii este, de departe, sectorul cel mai bine reprezentat în piața globală a cosmeticelor organice, care este preconizată să ajungă la un procent de creștere de 30% în 2024. Această categorie este urmată în opțiunile consumatorilor de produsele cosmetice de îngrijire a părului.