Profil MyOrganic.ro: Noi credem în organic, în produse cosmetice de îngrijire și întreținere naturale și pure

“Noi credem în organic, în produse de îngrijire și întreținere naturale și pure. Le susținem pentru că produsele de acest tip nu conțin adaosuri de sinteză și provin din plante crescute fără pesticide sau fertilizatori ori din organisme modificate genetic.” – MyOrganic.ro

Sursa articolului: http://www.romaniapozitiva.ro/romania-pozitiva/profil-myorganic-ro-noi-credem-in-organic-in-produse-cosmetice-de-ingrijire-si-intretinere-naturale-si-pure/

“Instictul de protectie si dorinta de a oferi bebelusului ce este sanatos sunt primele ganduri ale unei proaspete mame. Povestea MyOrganic s-a nascut in acest punct, cand in familia noastra a venit Sara si printre primele achizitii facute au fost produse de baita organice si detergenti eco. Intr-o discutie in familie, am stabilit ca printre principiile pe care vrem sa i le transmitem Sarei este sa traiasca sanatos, incepand de la alimentatie, pana la sport, pana la o minte hranita cu informatii de calitate. In toata acesta ecuatie nu puteau lipsi produsele care ne hranesc zilnic pielea, si anume produsele cosmetice si de ingrjire. Si cum copilul face ce vede la noi si nu ceea ce ii spunem noi, am decis ca noi sa fim modelul pe care il urmeaza. Am inceput sa citim cu atentie ingrediente si compozitia chimica a produselor pe care le foloseam, am ales din ce in ce mai atenti produsele de ingrijire cosmetice. Femeia din mine isi cere uneori drepturile sale si atentie, asa ca au inceput sa-mi faca cu ochiul produsele de machiaj, pe care treptat le-am inlocuit cu cele organice.” spune Oana Totora – unul din membrii fondatori ai proiectul MyOrganic.

De ce să alegi MyOrganic.ro?

La MyOrganic, am creat un spatiu pentru persoanele preocupate de un stil de viata de sanatos, care incepe de la grija pe care o acorzi atat hranei zilnice, cat si produselor cosmetice si de ingrijire personala care intra in contact cu pielea.

Ne-am dorit sa oferim diversitate de produse, astfel  incat consumatorul sa aiba cat mai multe alternative la dispozitie si din game diferite de preturi.

Este un site care a acordat extrem de multă atenție designului și experienței de cumpărare fiind prietenos și ușor de folosit, utilizatorul poate comanda fără a fi obligat să își creeze cont iar finalizarea comenzii este optimizata și foarte rapida.

Produsele din portofoliu apartin unor branduri consacrate si cunoscute de cosumatorii de gen, dar si branduri dar mai putin familiare, de care speram sa se indragosteasca.  Avem atât branduri internaționale, cât și branduri românești vechi pe piată.

Credem că mai bun poate însemna atât de „de import“ cât și „local“. Producătorii români au produse foarte competitive ca preț și calitate, umăr la umăr cu cele internaționale. Suntem interesați de acest segment și vom continua să descoperim  și să atragem alături de noi producători români cu game de produse curate, naturale, organice și benefice pentru organism.

Daca vei vizita site-ul www.myorganic.ro, vei observa ca am adunat o gama de produse variata, pentru intreaga familie, de la cel mic pana la cel mai mare.

Cunoastem grija si preocuparea mamelor pentru toate produsele pe care le aleg pentru bebelusii lor si avem o gama speciala Mama si copilul cu produse cosmetice curatare, organice, naturale. Bebelusul se va bucura de o baita spumoasa si relaxanta si de intreg ritualul de ingrijire, iar mama isi va putea alege produsele atat de necesare perioadei speciale de sarcina, lauzie si proaspata mamica.

Organismul nostru absoarbe cam 60% din conținutul cremelor, uleiurilor sau loțiunilor aplicate pe piele. Pielea este cel mai extins organ al corpului si principala bariera de protectie. Substantele din produsele cosmetice folosite depasesc aceasta bariera si ajung in sange si de aici in organe, de unde nu sunt insa eliminate, ci unde se acumuleaza in timp.

Categoriile in speciale sensibile la substantele chimice care se gasesc in produsele cosmetice si de ingrijire personala sunt adolescentii, femeile insarcinate si copiii.  Niveluri chiar extreme de scazute de substante chimice in organism, inclusiv cele utilizate in produsele de ingrijire personala, pot avea efecte grave asupra metabolismului, dezvoltarea sistemul reproducator si cresc riscurile pentru boli mai tarziu.

Mai mult de atat cantitatile de substante toxice se acumuleaza in organism de-a lungul timpului, astfel incat chiar si in cantitati mici pot fi periculoase.

Pielea face eforturi sa ne protejeze si sa se adapteze mediului inconjurator, insa uneori are nevoie de o atentie mai speciala din partea noastra. Avem produse organice si naturale care raspund unor cerinte speciale cum ar fi dermatita, psoriazis, alergii, cuperoza.

Credem ca femeile nu au nevoie de mai multa frumusete, insa frumusetea lor are nevoie de ingrijire organica. Femeile care opteaza pentru naturalete si pentru a-si potenta frumuseata, pot alege dintr-o varietate de produse de machiaj organice si naturale.

Nu putem vorbi de produse organice, atente cu pielea noastra, fara sa luam in calcul mediul inconjurator. Gama Detergenti ecologici asigura produsele necesare curateniei si intretinerii casei avand produse prietenoase cu mediul inconjurator.

Mituri de care ne lovim zi de zi

“Corpul stie sa se adapteza expunerii unor cantitati mici de substante chimice din produsele cosmetice”

“Nu are rost sa feresti copilul de produselor cosmetice uzuale chiar daca au ingrediente nesanatoase, caci aceasta este lumea in care va trai.”

“Oricum suntem expusi catre o multime de ingrediente si substante chimice nesanatoase, asa ca ce influenta poate avea daca folosesc doar cateva produse cosmetice organice”.

“Doza face otrava” – esti in siguranta atata timp cat expunerea catre chimicale se face in doze mici

“Atata timp cat produsele se gasesc pe raft, ar trebui sa fie sigure pentru consum”