Ritualul de îngrijire a tenului după 40 de ani

Dacă vă găsiți în jurul vârstei de 40 de ani, probabil că simțiți nevoia unei îngrijiri dedicate nevoilor tenului dumneavoastră și acordarea unei atenții deosebite ridurilor fine de expresie.

Vă recomandăm să urmați acești pași de baza pentru meținerea tinereții tenului:

Primul pas, curățarea tenului cu o loțiune micelară care demachiază și hidratează tenul în mod eficient fără să usuce pielea. https://myorganic.ro/tbs29n-lotiune-micelara-cu-aloe-musetel-ovaz
Al doilea pas, folosirea unei loțiuni tonice care nu conține ethyl alcool și care are un aportul ridicat de glicerină vegetală care contribuie la o hidratare intensivă a tenului. https://myorganic.ro/lotiune-tonica-echilibranta-pentru-ten-normal-sau-mixt
Al treilea pas, hidratarea si hrănirea tenului cu o cremă care netezește liniile fine și conferă pielii fermitate și previne apariția ridurilor, fiind potrivită atât pentru zi cât și pentru noapte. https://myorganic.ro/st09-crema-antirid-cu-turmeric-si-amla.

Dupa acești trei pasi, incepeți ritualul dumneavoastră obișnuit de machiaj. La sfârșitul zilei, repetați acești pași în aceeași ordine.

Pentru că nouă femeilor ne plac alternativele, vă recomandăm următoarea cremă antiage pentru zi https://myorganic.ro/crema-regeneranta-de-zi-pentru-fermitate-cu-rodie, alături de cea pentru noapte https://myorganic.ro/crema-regeneranta-de-noapte-pentru-fermitate-cu-rodie.
Puteți alege, pe lângă produsele recomandate, un ser antiage special pentru zona ochilor care poate fi aplicat după pasul trei https://myorganic.ro/ser-contur-ochi-cu-silur-15ml-maternatura

Fiecare nevoie a tenului necesită un ritual aparte. Vom reveni cu o serie de pașii necesari întreținerii fiecarui tip de ten în parte, în funcție de particularitațile acestuia. Tineți aproape!