Shh..! Bebelușii dorm, îngrijiți din cap până-n picioare

Din gama de produse de îngrijire bio Barbapapa, una din piesele de rezistență este gelul bio de curatare dermo-protector pentru bebeluși, păr și corp.

Pentru acei părinți care au decis să găsească alternative sănătoase pentru produsele de supermarket, acest gel bio dermo-protector este o variantă blândă cu pielea extrem de delicată și sensibilă a bebelușilor, dar și cu mediul înconjurător.

Una dintre problemele frecvente ce apar la bebeluși în primele lunii după naștere este alergia cutanată. Pielea lor este foarte subțire și delicată, așadar va reacționa prompt la orice stimul agresiv. Produsele de îngrijire și spălare concepute pentru ei trebuie să fie extrem de blânde, ingredientele cele mai recomandate sunt cele bio, fără Parabeni, SLS/SLES, coloranți, fenoxietanol, organisme modificate genetic.

Un alt agent foarte iritant pentru bebeluși este parfumul artificial. Un element ce ar părea inofensiv, este de fapt agresiv și neplăcut pentru micuții nostri. Verificați că produsele pe care le alegeți au parfumuri naturale, nesintetizate sau nu au parfum deloc. Nu e ca și cum bebelușii ar alege sa fie spălați cu geluri de duș parfumate.

În compoziția acestui gel de curățare all over intră, spre bucuria părinților care citesc etichetele cu atenție, extracte organice de ovaz, mușetel și suc de aloe vera. Acestea au un efect de catifelare și liniștire, exact ce are nevoie un copil înainte de somn, pe lângă proprietăți de hidratare, anti-inflamatoare, anti-spasmodice, anti-alergice. Din totalul ingredientelor, 98,05%  sunt de origine naturală și gelul a fost testat clinic pentru Nichel, Crom și Cobalt și este certificat Cosmos Organic de către ICEA.

Barbapapa ne-a transmis că acest gel garantează o curățare facilă și protecție maximă chiar de la primele băițe ale nou-născutului. Datorită PH-ului fără lacrimi, riscul apariției iritațiilor ochilor este de asemenea limitat. Sunt unii copii care au, încă din primele săptămâni, o podoabă capilară de invidiat. Indiferent dacă bebelușul vostru are doar câteva fire de păr pe cap sau o bogăție capilară, el trebuie spălat de fiecare dată când îi faceți baie pentru a evita formarea crustelor de lapte. Gelul se îndepărtează cu ușurință cu apă călduță și nu face multă spumă, lucru pe care ni-l dorim când vine vorba de produse pentru copii (de ce nu și pentru adulți?).

Barbapapa vă dorește să vă bucurați din plin de bebelușii îngrijiți din cap până-n picioare!