Uleiul de masaj poate face minuni în mâinile potrivite

Barbapapa a sosit! Din cele nouă produse minunate menite pentru îngrijirea bebelușilor, vrem să vă reținem atenția asupra unuia special și foarte îndrăgit de pielea lor, mai ales în momentele de conectare dinaintea somnului.

La finalul ritualului complet de curățare și răsfăț al copilului nu poate lipsi masajul. Clipa potrivită pentru această activitate o puteți decide în funcție de momentul când sunteți cel mai odihniți, astfel încât să fie facută pe îndelete și cu plăcere, fără grabă. Puteți începe să obișnuiți copilul cu mișcările masajului încă din prima zi când vă întoarceți de la maternitate. În plus oricare dintre părinți poate face masajul, chiar unii tați se dovedesc a fi extrem de îndemânatici și de pricepuți la asta.

Ce masaj este reușit fără un ulei potrivit? Uleiul Barbapapa, la care făceam referire în primele rânduri, este special conceput pentru a relaxa și liniști bebelușul înaintea somnului. Cum îi șade bine oricărui copilaș curios, mânuțele îi vor ajunge inevitabil în gură, așadar uleiul de masaj este necesar să fie comestibil, presat la rece și de preferat să nu fie din alune sau nuci, din cauza posibilității apariției alergiilor. Uleiul calmant Barbapapa conține ulei organic de floarea soarelui, de măsline, jojoba, extract organic de gălbenele, cu proprietați hrănitoare, calmante si anti-oxidante. A fost formulat special pentru masajul pielii bebelușilor, lăsând-o catifelată, protejată și ușor parfumată, este cu ușurință absorbit, fără a lăsa urme grase sau de încărcare a pielii.

Uleiul organic de floarea soarelui are proprietăți multiple din ingrediente active, vitamina E și este benefic sănății părului. Uleiul organic de jojoba este hrănitor, liniștitor, cu proprietăți de catifelare și protecție. Toate ingredientele din acest ulei minunat sunt de origine naturală, iar din acestea, 65,5% sunt organice, o compoziție ideală pentru momente perfecte de conexiune și relaxare între bebeluș și părinte. Produsele Barbapapa sunt testate clinic pentru Nichel, Cobalt și Nichel, 0% Parabeni, SLS/SLES, coloranți, fenoxietanol, organisme modificate genetic, gama de cosmetice fiind certificată organic de Icea după standardul Cosmos Organic.

Masajul bebelușului ajută la întărirea legăturii cu părintele, stimulează comunicarea non-verbală, dezvoltă încrederea, stimulează simțurile, stimulează sentimente ca iubirea, respectul și aprecierea. Pe lângă toate aceste beneficii emoționale, masajul stimulează sistemul hormonal, imunitar, echilibrul și coordonarea fizică, învățarea și concentrarea. Pe unii copilași, masajul îi ajută în cazul constipației, balonării sau colicilor sau chiar în cazul discomfortului cauzat de apariția primilor dinți.

Gama completă de îngrijire pentru bebeluși și copii  Barbapapa este disponibilă din 1 octombrie pe www.MyOrganic.ro.