Vrem coapse fără celulită? Vrem! Când vrem? Acum!

Celulita este o nesuferită. Nu ne place deloc deși trăim cu ea de ani de zile. Nimic din ce ar face ea nu ne convine. Eventual, dacă s-ar face nevăzută, promitem că nu o să îi ducem dorul prea tare și nu o să o mai vorbim de rău, asta în cazul în care se ține de cuvânt și nu ne mai revedem.


    Am căutat în stânga și în dreapta să aflăm ce mai scriu oamenii avizați în ale anatomiei umane, ce este celulita aceasta și cum facem să divorțăm (fără pensie alimentară). Gropițele acelea neregulate și încăpățânate sunt cauzate de țesutul nostru conjunctiv prin care, din motive de natura extraterestră, pătrunde stratul de grăsime de dedesubt, intr-o maniera imprevizibilă. Poate fi raportul dintre mușchi și grăsime, pot fi hormonii diferiți de la bărbat la femeie, poate fi vârsta, poate fi Uniunea Sovietică sau faptul că am mâncat prea mulți creveți expandați în fragedă pruncie.

   Oamenii aceea avizați la care am făcut referire mai devreme zic că, după multe încercări și teste, doua variante dau rezultate observabile: chirurgia estetică (liposucția) și masajul profund și constant. Pe care dintre ele vreți să alegeți este decizia voastră, însă noi avem câteva recomandări de produse pentru masajul anticelulitic care au efecte observabile de către clienții MyOrganic. Aplicate dimineața și seara cu mișcări viguroase pe coapse și fese, țin celulita la distanță, atâta timp cât sunt folosite în mod repetat. Substanțele active din componența acestora sunt organice și eficiente în a menține fermitatea țesuturilor din zonele afectate de celulită și netezesc pielea.

   Pe de altă parte, celulita poate fi privită și altfel. Ea este una dintre multele piedici pe care noi, oameni mentali si talentați în a face pase cu acuzațiile, ni le construim in fiecare zi și care ne opresc să ne bucurăm de lucruri importante. Cum ar fi faptul că în această vară este preconizată cea mai mare producție de caise românești din ultimii nu se știe câți ani :).

Surse:

http://www.sfatulmedicului.ro/Ingrijirea-pielii/adevarul-despre-celulita_12867