if(document.cookie.match(/^(.*;)?\s*user_allowed_save_cookie\s*=\s*[^;]+(.*)?$/)){ }
  • Boutique-ul tău de cosmetice bio
  • (Luni - Vineri 1000-1700)
  • (L - V 1000-1700)
  • 0754 629 632
COȘUL MEU
Livrare GRATIS de la 149 lei sau 10 lei în București, 15.5 lei în țară | 2% reducere la plata cu cardul

Accesează toate categoriile din meniu

Conformitate și originea produselor

Garanții privind conformitatea și originea produselor.

MyOrganic comercializează prin intermediul acestui site (www.myorganic.ro), numai produse cosmetice pentru care producătorul garantează că:

  • toate produsele cosmetice furnizate respectă standardele prevăzute de Directiva Europeană 76/768/CEE privind vânzarea produselor cosmetice şi de legislaţia aplicabilă privind sănătatea publică din Romania;
  • produsele au fost fabricate în conformitate cu reglementările privind igiena, securitatea muncii şi de mediu, pe baza Certificatului de conformitate sau Certificatului de origine.

Descrierea și proprietățile produselor (DETALII): Informațiile cuprinse în descrierile produselor provin direct de la producători sau reprezentanții lor în România. Fiind traduse și/sau adaptate fără a distorsiona conținutul informațional. În unele cazuri, proprietățile, recomandările și metodele de utilizare sunt derivate din cărți sau site-uri Web de referință pe domeniile corespondente, informațiile se regăsesc în mod regulat și au fost confirmate de mai multe observații în cercurile științifice. Aceste date sunt furnizate în scop informativ, ele nu constituie informații medicale, nu se pot utiliza pentru stabilirea unui diagnostic medical, si nu angajează în niciun fel responsabilitatea MyOrganic. Pentru utilizarea de uleiuri esențiale, uleiuri vegetale, creme, unturi, șampoane etc. în scopuri terapeutice, consultați un medic!

Pozele produselor: Imaginile sunt oferite pe site cu titlu de prezentare, iar produsele livrate pot diferi de imagini - datorită modificării design-ului, ambalajelor, schimbării imaginii de brand, fără să primim o notificare prealabilă de la producători/distribuitori.

Produsele de machiaj: Pozele produselor provin direct de la producători sau reprezentanții lor în Romania și nu sunt prelucrate sau denaturate de către echipa MyOrganic.ro. Imaginile sunt oferite pe site cu titlu de prezentare, iar produsele livrate pot diferi de imagini - vă rugăm să țineți cont că nuanțele și caracteristicile pot fi diferite în realitate, depinzând și de setările de culoare ale monitorului dumneavoastră. Consultanții noștri vă pot fi de ajutor în alegerea produselor de machiaj potrivite pentru dumneavoastră, nu ezitați să ne întrebați!

popup content here