• Boutique-ul tău de cosmetice bio
  • (Luni - Vineri 1000-1700)
  • (L - V 1000-1700)
  • 0754 629 632
COȘUL MEU
Livrare GRATIS de la 149 lei sau 12 lei în București, 17.5 lei în țară | 40 pct. la plata cu card (ptr. clienții logați)

Accesează toate categoriile din meniu

Despre noi

Frumusețe = (sănătate + Organic)10
Aceasta este matematica poetică a frumuseții, așa cum o înțelegem noi.

Aici la MyOrganic, știm că frumusețea vine din interior, din corp. De aceea, pentru noi sănătatea ta și a familiei tale este pe locul întâi. Noi credem mult în organic, în produse de îngrijire și întreținere naturale și pure. Le susținem și le promovăm pentru că produsele de acest tip nu conțin adaosuri de sinteză și provin din plante crescute fără pesticide sau fertilizatori ori din organisme modificate genetic.

Povestea MyOrganic are un început care pornește dintr-o zonă personală:
“Instinctul de protecție și dorința de a oferi bebelușului ce este sănătos sunt primele gânduri ale unei proaspete mame. Povestea MyOrganic s-a născut în acest punct, când în familia noastră a venit Sara și printre primele achiziții făcute au fost produse de băiță organice și detergenți eco. Într-o discuție în familie, am stabilit că printre principiile pe care vrem să i le transmitem Sarei este să trăiască sănătos, începând de la alimentație, sport și până la o minte hrănită cu informații de calitate. În toată acesta ecuație nu puteau lipsi produsele care ne hrănesc zilnic pielea, și anume produsele cosmetice și de îngrjire. Și cum copilul face ce vede la noi și nu ceea ce îi spunem noi, am decis ca noi să fim modelul pe care îl urmează. Am început să citim cu atenție ingrediente și compoziția chimică a produselor pe care le foloseam, am ales din ce în ce mai atenți produsele de îngrijire cosmetice. Femeia din mine își cere uneori drepturile sale și atenție, așa că au început să-mi facă cu ochiul produsele de machiaj, pe care treptat le-am înlocuit cu cele organice.” spune Oana Totora - unul din membrii fondatori ai proiectului MyOrganic.

Știați că organismul nostru absoarbe cam 60% din conținutul cremelor, uleiurilor sau loțiunilor aplicate pe piele? Așa că cel mai indicat ar fi ca acestea să fie cât mai blânde. Pielea ta merită numai ce e mai bun și anume folosirea produselor non-toxice, adică cele organice. Iar noi credem că mai bun poate însemna atât de „de import“ cât și „local“. Producătorii români au produse foarte competitive ca preț și calitate, umăr la umăr cu cele internaționale. Suntem interesați de acest segment și vom continua să identificăm și să atragem alături de noi producători români cu game de produse curate, naturale, organice și benefice pentru organism.

Pielea ta absoarbe substanțele din mediu, respiră, te apără de agresiuni, transpiră și face detox, se înfioară sub un sărut, roșește de bucurie, strălucește când ești îndrăgostită sau aștepti un copil.

Ești roșcată și cu pistrui? Ai alergie la soare? Ești o blondă diafană cu piele albă ce înflorește la umbră? Ești o brunetă sportivă cu tenul foarte bronzat? La toate tipurile de piele ne-am gândit. Avem game de produse atent selectate ce răspund unor nevoi diferite pentru îngrijirea zilnică. Iar dacă pielea are diferite afecțiuni (dermatită, iritații, psoriazis, cuperoze, alergii), ai venit unde trebuie. Suntem cu deosebire atenți la cei cu „obrazul subțire“, la femei însărcinate, bebeluși, adoleșcenți.

În egală măsură și produsele uzuale de îngrijire destinate bărbaților conțin compuși toxici. Avem produse special gândite pentru nevoile pielii voastre, altfel vei constata că veți ajunge să vă bateți pe același gel de duș sau șampon organic. Am luat în calcul și bărboșii, dar și utilizatorii zilnici de spumă de ras. Veți putea alege crema de hidratare potrivită tenului, vârstei și rutinei voastre zilnice.

Drept urmare avem produse pentru fiecare membru al familiei, de la cel mai mic până la cel mai mare. Lor și tuturor celor care au nevoie de un sfat despre îngrijire și frumusețe, le stau la dispoziție consultanții noștri simpatici, competenți și prietenoși.

Îți dorim cumpărături plăcute, rapide și pline de bucurie.

popup content here