• Boutique-ul tău de cosmetice bio
  • (Luni - Vineri 1000-1700)
  • (L - V 1000-1700)
  • 0754 629 632
COȘUL MEU
Livrare GRATIS de la 149 lei sau 12 lei în București, 17.5 lei în țară | 40 pct. la plata cu card (ptr. clienții logați)

Accesează toate categoriile din meniu

CUM FUNCȚIONEAZĂ? 10 = 1 leu 10 50 Câștigă reduceri la comenzi viitoare
Câștigă reduceri lacomenzi viitoare CUM FUNCȚIONEAZĂ? = 1 leu 10 50
Oferta MyOrganic cuprinde peste 2700 de cosmetice bio/organice.
Alegi din peste 100 de branduri organice din toate categoriile de preț.
Plata cu cardul este procesată direct de Libra Bank, prin serviciul LibraPay.
Livrarea în aria de acoperire se face în 2 – 4 zile lucrătoare*
Livrare GRATUITĂ pentru comenzile în valoare minimă de 149 lei.
Ai dreptul de a returna produsele sigilate în termen de 14 zile lucrătoare*
clear

Șampoane și balsamuri bio

Nu există produse.

Cum deosebim cosmeticele sănătoase?

Abonează-te și primești ghidul cu informații esențiale + 5% reducere.

Sampon si balsam organic

Tipul de par si starea scalpului sunt diferite de la o persoana la alta, motiv pentru care este important sa iti dezvolti un program personalizat de ingrijire a parului care sa functioneze pentru tine. Dupa cercetari efectuate pe piata de sampoane si balsamuri organice, am dezvoltat cea mai buna gama de produse, potrivita fiecarui tip de par si ne-am asigurat ca sunt prietenoase atat cu tine, cat si cu mediul inconjurator. 

Aici puteti gasi produse pentru ingrijirea parului ce va ajuta in lupta impotriva alergiilor si pastreaza sanatos scalpul predispus la eczeme. Astfel, va asigurati ca scalpul nu este doar hidratat, ci si lipsit de iritatii. Selectia de sampoane si balsamuri organice este potrivita pentru toate varstele, pentru ca intreaga familie sa aiba un par curat si hranit. 

De ce sa treci la sampoane si balsamuri organice

Ne asiguram intotdeauna ca produsele noastre contin ingrediente care sa pastreze nutrientii necesari ai parului, impreuna cu stralucirea care il face sa para plin de viata. Frumusetea naturala este o stare ce trebuie intretinuta in permanenta, iar sampoanele si balsamurile organice sunt exact ceea ce ai nevoie pentru a-ti atinge acest obiectiv de ingrijire. Produsele de la MyORGANIC folosesc cele mai bune ingrediente naturale, fiind sigure pentru tipurile sensibile de piele. Acestea patrund adanc in axul parului, il lasa hranit si extrem de atragator.

Sampoanele si balsamurile organice sunt facute cu uleiuri vegetale naturale si extracte din plante care promoveaza cresterea parului, prin stimularea foliculilor, mentinerea umiditatii si imbunatatirea starii generale parului si scalpului. De asemenea, acestea nu provoaca alergie, sunt potrivite pentru pielea sensibila sau predispusa deteriorarii cauzate de factorii externi, au o aroma natura si, desigur, sunt ecologice. MyORGANIC iti ofera tot ce ai nevoie pentru a-ti pastra stralucirea si tineretea parului, prin intermediul sampoanelor si balsamurilor organice pe care ti le pune la dispozitie, la un singur click distanta.


vezi mai mult

popup content here