if(document.cookie.match(/^(.*;)?\s*user_allowed_save_cookie\s*=\s*[^;]+(.*)?$/)){ }
  • Boutique de sănătate și frumusețe
  • (Luni - Vineri 1000-1700)
  • (L - V 1000-1700)
  • 0754 629 632
COȘUL MEU
Transport gratis peste 149 lei
Comenzile plasate după 21.12.2018 vor fi procesate pe 03.01.2019

Accesează toate categoriile din meniu

Politica de confidențialitate

Conform Regulamentului în vigoare de la 25 mai 2018 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, HELLO NATURE S.R.L., cu sediul social în Sat Vidra, Comuna Vidra, Strada Salcamilor nr. 20, Camera 1, Jud. Ilfov, cod unic de înregistrare 36329811, nr. de înregistrare la Registrul Comertului J23/2950/2016, denumită My Organic, are obligaţia de a prelucra datele personale despre dumneavoastră în condiţii de siguranţă şi utilizate numai în scopurile declarate mai jos.

Modalităti de colectare a datelor cu caracter personal

  • Direct de la dvs, ca urmare a completării formularului de creare a unui cont de client pentru plasarea unei comezi pe site;
  • Automat, în momentul accesării site-ului, prin cookies sau internet protocol (IP)

Tipuri de date colectate

Accesând site-ul www.myorganic.ro şi/sau prin completarea formularului de creare cont și plasare comandă, vor fi colectate de către vânzător, următoarele date: nume complet (nume și prenume), adresa de facturare, adresa de livrare, număr de telefon pentru contact, e-mail precum şi istoric privind produse comandate.

Crearea unui cont client pe site, prin completarea formularului specific, atestă consimţământul dvs expres pentru ca datele pe care le-aţi furnizat să intre în baza de date a vânzătorului sub rezerva prelucrării şi folosirii acestora de către personalul vânzătorului exclusiv intern fără a putea fi date publicităţii sau împărtăşite altor utilizatori. Aceste date sunt și vor ramâne confidenţiale.

Colectarea datelor menţionate de către vânzător are drept scop:

  • procesarea comenzii, confirmarea acesteia şi livrarea (status comanda);
  • prezentarea unor promoţii sau concursuri organizate de către vânzător

IMPORTANT: În lipsa acordului dvs de a furniza date cu caracter personal, respectiv: nume complet(nume si prenume), adresa de facturare, adresa de livrare, număr de telefon pentru contact, e-mail, vanzătorul nu va putea procesa, confirma sau livra comenzi.

Comunicarea prin e-mail se referă la:

  • comunicări privind statusul comenzilor (confirmare, timp de livrare);
  • prin introducerea e-mail-ului dvs în câmpul de abonare la newsletter, care se află în partea de jos (stânga) a site-ului, în fereastra care apare la intenția de părăsire a site-ului, pe blog sau alte poziționări viitoare, vă daţi acordul să primiţi newslettter conţinând informații utile, noutăți referitoare la produse și nu numai, oferte și/sau promoţii;
  • dacă nu doriţi sa mai primiţi newsletter, veți observa în conţinutul e-mail-urilor primite de la vânzător, un link cu ajutorul căruia, în orice moment, vă veţi putea dezabona;
  • vânzătorul nu va furniza unor terţi/altor vânzători/utilizatori adresa de e-mail furnizată de dvs cu excepția serviciului de email marketing mailchimp.com necesar gestionării listelor de email-uri. Pentru a afla mai multe detalii, puteți citi aici politica de serviciului Mailchimp;
  • vânzătorul nu promovează spam-ul

Date colectate automat (Cookies, Internet Protocol prin Google Analytics)

Putem colecta automat în scopuri administrative sau statistice informaţii despre computerul dumneavoastră sau dispozitivul prin intermediul căruia accesaţi site-ul myorganic.ro, inclusiv, însă fără a ne limita la: IP (Internet Protocol), tipul sistemului de operare folosit, tipul şi versiunea browserului folosit, volumul şi statusul transmiterii de date, data şi ora locala, produsele cautate şi vizualizate.

Pentru mai multe detalii despre datele colectate prin intermediului serviciului Google Analytics,  puteți citi aici politica de protejare a datelor a acestui serviciu.

În aceleaşi scopuri, putem obtine informaţii despre dumneavoastră prin cookies – fişiere unice prin care puteţi fi identificaţi, stocate automat de către site-uri în hard-disk-ul computerului sau dispozitivului prin intermediul căruia navigaţi pe internet.

Acestea permit site-urilor să recunoască vizitatorii care revin şi să furnizeze istoricul vizitelor anterioare, pentru a personaliza si îmbunatăți serviciile furnizate.

Potrivit Regulamentului, în cazul în care datele cu caracter personal sunt prelucrate în scopuri de marketing direct, persoana vizată ar trebui să aibă dreptul de a se opune unei astfel de prelucrări, inclusiv creării de profiluri în măsura în care aceasta are legătură cu marketingul direct, indiferent dacă prelucrarea în cauză este cea iniţială sau una ulterioară, în orice moment şi în mod gratuit. Acest drept ar trebui adus în mod explicit în atenţia persoanei vizate şi prezentat în mod clar şi separat de orice alte informaţii.

Din setările browserului dumneavoastră puteţi dezactiva acceptarea de cookies sau le puteţi şterge pe cele deja stocate. Deoarece cookies sunt esenţiale în efectuarea comenzilor pe Site, vă recomandăm să nu le dezactivaţi. Pentru mai multe detalii privind cookies, puteţi accesa pagina http://www.aboutcookies.org/.

Vânzătorul va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal pe perioada existenţei contului pe site. În urma ştergerii contului dumneavoastră, aceste date vor fi anonimizate automat şi folosite doar in scopul unor statistici interne.

Aceste informaţii nu vor fi folosite pentru a identifica utilizatorii, cu excepţia cazurilor în care avem o obligaţie legală.
În temeiul capitolului V din  Legea nr. 677/2001 – capitolul V, beneficiaţi de următoarele drepturi: dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenţie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a vă adresa justiţiei.

Pentru exercitarea acestor drepturi trebuie să înaintaţi o cerere în forma, datată şi semnată, la sediul Vânzătorului, sau prin e-mail la adresa office@myorganic.ro – cu conditia sa ne scrieti de pe adresa de e-mail folosită la crearea contului. 

Totodată, aveţi dreptul de a vă opune în orice moment, din motive întemeiate şi legitime legate de situaţia dumneavoastră, ca datele personale să facă obiectul unei prelucrări şi să solicitaţi ştergerea acestora accesând această pagină.


Garanţia securităţii datelor cu caracter personal

Site-ul nostru foloseşte măsuri de securitate adecvate (SSL Software) pentru protejarea datelor cu caracter personal împotriva distrugerii accidentale, pierderii, modificării, dezvăluirii, accesului neautorizat sau folosirii greșite a informațiilor care se află în baza de date a Vânzătorului.

Este important ca utilizatorul să ia toate măsurile de securitate pentru a se proteja de accesul neautorizat al contului sau personal. Recomandam alegerea unei parole puternice, care să fie ținută privată. De asemenea, trebuie dat întotdeauna log-out dupa încheierea unei sesiuni online de pe un calculator public / folosit de alte persoane.

Dacă luăm la cunostinţă despre orice abuz legat de datele furnizate de către dumneavoastră, ne vom îndeplini obligația legală de informare, pentru a putea fi luate măsurile potrivite de siguranţă. De asemenea, în cazul unui abuz asupra sistemului de siguranţă, vom pune un avertisment pe Site.

popup content here