if(document.cookie.match(/^(.*;)?\s*user_allowed_save_cookie\s*=\s*[^;]+(.*)?$/)){ }
  • Boutique de sănătate și frumusețe
  • (Luni - Vineri 1000-1700)
  • (L - V 1000-1700)
  • 0754 629 632
COȘUL MEU
Livrare: 10 lei - București, 15.5 - în țară (GRATIS de la 149 lei) | 2% reducere comandă (la plata online)

Accesează toate categoriile din meniu

Politică de livrare

Vei beneficia de TRANSPORT GRATUIT pentru o comandă în valoare de 149 lei sau peste. Sub această valoare costul de transport este de 10 RON pentru București și 15.5 RON pentru restul țării. Și pentru că dorim să te bucuri de cumpărături fără să te gândești la greutatea coșului, costul de transport este fix, fără taxe pentru kilograme suplimentare! ;)

Ai un cod de reducere suplimentar? În acest caz valoarea coșului tău, după aplicarea reducerii, trebuie să fie mai mare de 149 lei pentru a beneficia de transport gratuit.

Important: dacă nu ești în zona de acoperire a curierului, costul de transport va fi influențat de numărul de km suplimentari (valabil doar pentru anumite localități izolate).

Gasești aici detalii despre zona de acoperire a curierului https://www.fancourier.ro/acoperire/

Timpul estimat de livrare este de 4 zile lucrătoare. Știm, se poate și mai bine! Facem eforturi în direcția optimizării acestuia. Așa că te rugăm să ne mai dai puțin timp. :)

Uneori se mai poate întâmpla ca distribuitorul sau producătorul să nu aibă produsele pe stoc. În acest caz te vom contacta și vom identifica împreună soluția potrivită pentru tine. Vei putea alege fie să renunți la comandă, fie să-ți expediem parțial comanda sau să prelungim termenul de livrare.popup content here